Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας (CompeteGr) ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του Global Innovation Summit 2022 στην Ελλάδα.

Ενισχύοντας την εθνική προσπάθεια, οι δύο οργανισμοί, πέτυχαν την ανάληψη της διεξαγωγής του ετήσιου διεθνούς Συνεδρίου για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία (Global Innovation
Summit GIS) που οργανώνει το Global Federation of Competitiveness Councils (GFCC) για το 2022 στην Αθήνα, βάζοντας την Ελλάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων και τον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη.

«Είναι η πρώτη επιβεβαίωση των συνεχών προσπαθειών μας στον προσανατολισμό της ελληνικής οικονομίας στη προσέλκυση διεθνών επενδύσεων. Είναι η σημαντικότερη παράμετρος μαζί με τη συνέχιση του μεταρρυθμιστικού έργου για την βελτίωση των δεικτών και την σταθεροποίηση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας», δήλωσε ο Πρόεδρος του CompeteGr, Σίμος Αναστασόπουλος.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας (GFCC) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο από Συμβούλια Ανταγωνιστικότητας σε όλο τον κόσμο. Οι θεμελιώδεις μοχλοί της εθνικής ανταγωνιστικότητας συνενώνονται σε δίκτυα που τώρα στηρίζουν την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη.

Το Global Innovation Summit παρέχει τη δυνατότητα συνάντησης για επιχειρήσεις, καινοτόμους ερευνητές και experts χρηματοδότησης για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News