H απώλεια των 335 στη συνεδρίαση της προηγούμενης Δευτέρας επέφερε μαζικές ρευστοποιήσεις και πιέσεις στη μετοχή της Sherwin Williams (NYSE:SHW), με επόμενο σοβαρό επίπεδο στηρίξεων τα 280, που οριοθετούν και τη μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση της.

Η αντίσταση βρίσκεται στα 343.

Τα ανακοινωθέντα αποτελέσματα δ’ τριμήνου επιβάρυναν το επενδυτικό κλίμα γύρω από τη μετοχή, καθώς εκείνα πέρα από το γεγονός ότι βρέθηκαν κάτω από τις εκτιμήσεις, κατέγραψαν μικτές μεταβολές.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν αύξηση 6,1% σε ετήσια βάση και άγγιξαν τα 4,7 δισ. $.

Αντίθετα, τα έσοδα ανά μετοχή υποχώρησαν σημαντικά καταγράφοντας απώλειες της τάξεως του 22,8%, και βρέθηκαν στα 1,15 $.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας σχολίασε: «Παρόλο που πετύχαμε τις προβλέψεις μας για τις καθαρές πωλήσεις του τέταρτου τριμήνου και η ζήτηση παραμένει ισχυρή, είμαστε απογοητευμένοι από τα ασθενέστερα του αναμενόμενου αποτελέσματα του τριμήνου».

Μάλιστα έκανε λόγο για την άμεση συσχέτιση των μειωμένων κερδών με τις ελλείψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα και την εξάπλωση του ιού Covid-19.

Με εξίσου μικτά πρόσημα έκλεισε και το λογιστικό έτος για την εταιρία, καθώς οι ετησιοποιημένες λογιστικές καταστάσεις έδειξαν ενίσχυση των εσόδων κατά 8,6%, αλλά μείωση κατά 5,4% των κερδών ανά μετοχή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News