Για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερις ημέρες πτώσης, η Wall Street κάνει προσπάθειες ανάκαμψης, αν και οι ανησυχίες για την πορεία της νομισματικής πολιτικής παραμένουν, με τις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων να αποτυπώνουν την επιφυλακτικότητα που εμμένει.

Δείτε ακόμη: BlackRock – Γιατί διορθώνουν οι αγορές;

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones κερδίζει 0,26% στις 35.460 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει κέρδη 0,51% στις 4.600 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq Composite ενισχύεται κατά 0,62% στις 14.597 μονάδες.

Σημαντικά στηρίγματα βρίσκει σήμερα η Wall Street από τις εισηγμένες που ανακοίνωσαν αποτελέσματα, καλύτερα του αναμενομένου, Η Bank of America ξεπέρασε τις εκτιμήσεις της Wall Street με τα στοιχεία που ανακοίνωσε, με τη μετοχή να κερδίζει 4%. Στο +3,2% και η μετοχή της Morgan Stanley, αφού τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου της τράπεζας ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις.

Βέβαια, δεν λείπουν και οι εισηγμένες στον αντίποδα, με την KeyBanc να προειδοποιεί ότι οι προοπτικές του κατασκευαστικού κλάδου θα επιδεινωθούν από ενδεχόμενη αύξηση των επιτοκίων της Fed, η οποία και θα αυξήσει το κόστος δανεισμού. Η KB Home χάνει 1,7%, ο Lennar υποχωρεί 1,6% και η D.R. Horton σημειώνει απώλειες 1,7%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street