Η μετοχή της Charles Schwab (NYSE:SCHW) παραμένει σε επαφή με τα ιστορικά της υψηλά, κόντρα στη λοιπή αγορά που πιέζεται αισθητά.

Η στήριξη βρίσκεται στα 86 δολάρια, με τον επόμενο στόχο στα 103.

Τα χρηματοοικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσε η εταιρία για το δ’ τρίμηνο του έτους φαίνεται να έχουν καταγράψει θετικές μεταβολές και σε συνδυασμό με τα ισχυρά αποτελέσματα του έτους, αποπνέουν αισιοδοξία για περαιτέρω ανοδική συνέχιση.

Ειδικότερα, τα έσοδα που κατέγραψε η εταιρία για το τρίμηνο που μας πέρασε σημείωσαν αύξηση 13% σε ετήσια βάση και ανήλθαν στα 4,7 δισ. $.

Σημαντική μεταβολή, +39%, κατέγραψαν τα κέρδη, τα οποία σκαρφάλωσαν στα 1,58 δισ.

Ενδιαφέρον φέρει η μεγέθυνση του περιθωρίου κέρδους προ φόρων από το 35,3% στο 43%, καθώς αποδεικνύει την ικανότητα της διοίκησης να παράγει κέρδος, εκμεταλλευόμενη ορθά τα έσοδα από πωλήσεις.

Όσον αφορά στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας, εκείνες έδειξαν σημαντική ενίσχυση των χρηματοοικονομικών μεγεθών της, επιβεβαιώνοντας την προεξοφλητική συμπεριφορά των επενδυτών στο ταμπλό τους τελευταίους μήνες.

Ενδεικτικά, η Charles Schwab το 2021 κατάφερε να διευρύνει τον κύκλο εργασιών της κατά 58% στα 18,5 δισ., ενώ επίσης πέτυχε σημαντική αύξηση, +77%, των κερδών της, με εκείνα να αγγίζουν τα 5,8 δισ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News