Οι μελλοντικές διαστημικές ταινίες δεν θα χρειάζεται να αναζητήσουν τα κατάλληλα μέρη για να γυριστούν επί της Γης, ούτε να βασίζονται σε ειδικές κατασκευές και εφέ. Κι αυτό διότι η Space Entertainment Enterprise (SEE) ετοιμάζεται να διευρύνει τις δραστηριότητες της 250 μίλια πάνω από την επιφάνεια δημιουργώντας το πρώτο τηλεοπτικό, μουσικό και κινηματογραφικό στούντιο στο διάστημα!

Η εταιρεία, η οποία μάλιστα είναι συμπαραγωγός της επερχόμενης διαστημικής ταινίας του Τομ Κρουζ, σκοπεύει να στήσει το νέο πολυμορφικό και πολυσχιδές στούντιο της, που θα λειτουργεί και σαν αθλητική αρένα, μέχρι το Δεκέμβριο του 2024. Στο πλαίσιο δε, αυτού θα επιτρέπει σε καλλιτέχνες και παραγωγούς να παράγουν και να ηχογραφούν τα έργα τους σε περιβάλλον μικροβαρύτητας, αλλά και να μεταδίδουν ζωντανά τις δημιουργίες τους που θα ξεκινούν από τα φιλμ και τα σίριαλ έως τη μουσική και βέβαια τη διοργάνωση αθλητικών events.

Το στούντιο θα στηθεί στον πρώτο ιδιωτικό εμπορικό διαστημικό σταθμό, τον Axiom Station, ο οποίος προγραμματίζεται να είναι πλήρως λειτουργικός μέχρι το 2024. Ο Axiom, η λειτουργία του οποίου θα είναι καθοριστική και για την ανάπτυξη του διαστημικού τουρισμού από τις εταιρείες του κλάδου πρόκειται να είναι αρχικά συνδεδεμένος με τον Παγκόσμιο Διαστημικό Σταθμό (ISS). Όμως, ο Axiom σκοπεύει να αποκολληθεί από τον ISS το 2028.

«Από τον Ιούλιο Βερν μέχρι το Star Trek, η ψυχαγωγία επιστημονικής φαντασίας έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ονειρεύονται τι μπορεί να φέρει το μέλλον… Η δημιουργία ενός χώρου ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς στο διάστημα ανοίγει αμέτρητες πόρτες για να δημιουργήσει η βιομηχανία του θεάματος απίστευτο νέο περιεχόμενο και να κάνουμε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο COO της εταιρείας, Ρίτσαρντ Τζόνστον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή