Toshiba: Ζημιές και διακοπή λειτουργίας σε εργοστάσιο ημιαγωγών μετά από σεισμό

Σε αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της στην Οίτα στη νότια Ιαπωνία προχώρησε η Toshiba, μετά από ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή το Σαββατοκύριακο

Toshiba: Ζημιές και διακοπή λειτουργίας σε εργοστάσιο ημιαγωγών μετά από σεισμό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του ot.gr στην Google

Σε αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της στην Οίτα στη νότια Ιαπωνία προχώρησε η Toshiba, μετά από ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή το Σαββατοκύριακο. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο η εταιρεία κατασκευάζει ημιαγωγούς που χρησιμοποιούνται σε αυτοκίνητα και βιομηχανικά μηχανήματα.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, κάποιος εξοπλισμός έχει καταστραφεί από τον σεισμό, ενώ επιπτώσεις υπάρχουν στην παραγωγή.

Το εργοστάσιο κατασκευάζει ημιαγωγούς συστήματος LSI, εκ των οποίων περίπου το 60% πωλείται σε αυτοκινητοβιομηχανίες και κατασκευαστές βιομηχανικών μηχανημάτων, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Toshiba δεν γνωρίζει ακόμη πότε μπορεί να επανεκκινήσει την παραγωγή και πιθανότατα θα ενημερώσει την Τρίτη, πρόσθεσε.

Η εταιρεία κατασκευάζει επίσης παρόμοιους ημιαγωγούς σε άλλο εργοστάσιο που διαθέτει στη βόρεια Ιαπωνία, με άλλους εγχώριους παραγωγούς, όπως η RenesasElectronics, να ενώ κατασκευάζει επίσης και συσκευές.

OT Originals
Περισσότερα από World

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Μέτοχος: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Cookies