Η κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας λόγω της κακοκαιρίας, δηλαδή η γενική αργία που κυρύχθηκε για αύριο, Τρίτη, στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, στις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, αφορά και στην εκπαίδευση και, μάλιστα, όχι μόνο στη δια ζώσης.

Στις περιοχές αυτές, δεν θα λειτουργήσει καμιά βαθμίδα εκπαίδευσης, ούτε μέσω τηλεκπαίδευσης, τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς επίσης οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης ημερήσιας Φροντίδας.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδειας, «λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά».

Να σημειωθεί, επίσης, πώς δεν θα διενεργηθούν αύριο self test στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας self test αυτή την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα