Το πτωτικό χάσμα της μετοχής της Netflix (NASDAQ:NFLX), απόρροια των απογοητευτικών αποτελεσμάτων, ανάγκασε σε ρευστοποιήσεις κάτω από τη στήριξη που οριοθετούσε την ανοδικότητα της μετοχής, και πλέον εκείνη δεν αγοράζεται όσο βρίσκεται κάτω από τα 620 δολάρια.

Κοντινή αντίσταση τα 504.

Η ραγδαία πτώση της μετοχής στο ταμπλό της Νέας Υόρκης, πέρα από το γενικό πτωτικό κλίμα, φαίνεται να οφείλεται στα απογοητευτικά αποτελέσματα χρήσης δ’ τριμήνου, τα οποία προκάλεσαν θύελλα συζητήσεων σχετικά με τις προοπτικές του streaming της εταιρίας.

Οι νέοι συνδρομητές της πλατφόρμας άγγιξαν τα 8,3 εκατομμύρια έναντι των αναμενόμενων 8,5 εκατομμυρίων και ενώ η απόκλιση είναι σχετικά μικρή, το γεγονός αυτό έχει απασχολήσει διότι δεν έχει βρεθεί κάποια πιθανή εξήγηση για το λόγο που έχει επιβραδυνθεί η αύξηση των συνδρομητών.

Όσον αφορά στην κερδοφορία της Netflix, τα κύρια μεγέθη έχουν σημειώσει μικτές μεταβολές, γεγονός που θολώνει ακόμα περισσότερο το τοπίο για τους επενδυτές.

Ενδεικτικά, για το δ’ τρίμηνο του έτους, τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν αύξηση 16% σε ετήσια βάση και βρέθηκαν στα 7,7 δισ., ενώ σημαντική μείωση της τάξεως του 58% κατέγραψαν τα κέρδη, τα οποία βρέθηκαν στα 607 εκ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News