Νέος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) από τις 24 Ιανουαρίου 2022 ορίστηκε ο κ. Νικόλας Βαλαντάσης, στέλεχος με ευρεία διεθνή εμπειρία στη λιανική, εταιρική και επενδυτική τραπεζική,, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς του θητείας, ο κ. Βαλαντάσης κατείχε πολυάριθμες ηγετικές θέσεις σε κορυφαία διεθνή τραπεζικά και συμβουλευτικά ιδρύματα όπως McKinsey & Company, Citigroup (Salomon Smith Barney), Eurobank και Barclays, σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Επίσης, έχει διαχειριστεί και υλοποιήσει με επιτυχία σύνθετα έργα που απαίτησαν εκτενή εξειδίκευση και τεχνογνωσία.

Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Business Administration (BBA) με διπλή ειδίκευση σε Corporate Finance και Economics από το Kennesaw State University, καθώς και μεταπτυχιακού πτυχίου Master of Business Administration (MBA) σε Finance και Corporate Strategy από το Georgia Institute of Technology (Georgia Tech) στην Ατλάντα των Η.Π.Α.

Στην ανακοίνωση του ΤΧΣ αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Γενικού Συμβουλίου και ο Διευθύνων Σύμβουλός του εύχονται στον κ. Βαλαντάση κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο έργο που έχει αναλάβει.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις