Πολύ στιβαρή ανοδική τάση, με τη μετοχή της Abbott Labs (NYSE:ABT) να βρίσκει και να τιμά (προς ώρας) τη σημαντική στήριξη των 120 δολαρίων, από όπου μπορεί να δει υποστηρικτικές αγορές μέχρι τουλάχιστον τα 133, με τον στόχο να παραμένει στα 160.

Απώλεια με όγκους των 115 σε κλείσιμο εβδομάδας, σημαίνει και έξοδο από αγορές μέχρι νεωτέρας.

Μικτά σήματα στο επενδυτικό κοινό στέλνουν τα πρόσφατα δημοσιευμένα αποτελέσματα χρήσης της εταιρίας, καθώς εκείνα έδειξαν αμφίρροπες μεταβολές των θεμελιωδών της μεγεθών.

Ενδεικτικά, τα συνολικά έσοδα της Abbott Labs για το δ’ τρίμηνο του έτους, σημείωσαν μεταβολή +7,2% και άγγιξαν τα 11,5 δισ., υποβοηθούμενα από τις πωλήσεις διαγνωστικών τεστ ανίχνευσης του αντιγόνου SARS-CoV-2, οι οποίες άγγιξαν τα 2,3 δισ. $.

Αντίθετα, τα κέρδη σημείωσαν υποχώρηση της τάξεως του 8% και βρέθηκαν στα 1,98 δισ., γεγονός που δε φαίνεται να ανησυχεί τη διοίκηση αλλά ούτε και τους αναλυτές στη Wall Street.

Τα παραπάνω μέρη δηλώνουν άκρως ικανοποιημένα από τις επιδόσεις της εταιρίας και φαίνονται αισιόδοξα για τη μελλοντική της πορεία, γεγονός που καθησυχάζει το γενικό επενδυτικό κλίμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News