Σοβαρό επεισόδιο συνέβη πριν από λίγο στο εντευκτήριο στης Βουλής ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δύο βουλευτές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και τελικά επενέβη η φρουρά για να αποφευχθεί η συμπλοκή και να πάρει έκταση το επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον υπουργό Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Παύλος Πολάκης πλησίασε προς το μέρος του Άδωνι Γεωργιάδη και του είπε ότι «την Τρίτη που θα έρθω (σ.σ. για τη συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου) να φοράς τσίγκινο».

Σε πολύ έντονο ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Θα σου τραβήξω αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ αν δεν ζητήσεις συγγνώμη»

«Αν μπορέσω θα ανασύρω την υπόθεσή σου από το αρχείο» φέρεται να απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

«Με απειλείς;» ήταν η ανταπάντηση του κ. Γεωργιάδη ενώ οι φωνές των εμπλεκόμενων ήταν τόσο δυνατές που ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής με αποτέλεσμα να επέμβει η φρουρά του κοινοβουλίου για να τους χωρίσει.

Φωτογραφία από το άγριο επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη στη Βουλή, έδειξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελλάκη.

Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά ο υπουργός Ανάπτυξης καθισμένος με βουλευτές της ΝΔ και όρθιος δίπλα τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο πολιτικοί συγκρούστηκαν άγρια και χρειάστηκε να παρέμβει η φρουρά της Βουλής για να τους χωρίσει.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ακρίβεια: Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή
Επικαιρότητα |

Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση. Η τελευταία συζήτηση επί του ζητήματος προκλήθηκε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 2021.

Πρωτογενές πλεόνασμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα
Επικαιρότητα |

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023 – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2023 ανήλθε σε 1,86% του ΑΕΠ, έναντι στόχου για 1,15% – Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα πως μείωσε τους φόρους