Για τρίτη και τελευταία ημέρα συνεχίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που υπέβαλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια θα κορυφωθεί σήμερα με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών, που αναμένεται να ανεβάσουν τους τόνους όχι μόνο για το ζήτημα της διαχείρισης της κακοκαιρίας, αλλά εφ’ όλης της ύλης. Η συζήτηση είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί περί τις 20:00 για να ακολουθήσει η ψηφοφορία.

Δείτε live

Πρώτη σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα

Το Σάββατο είχαμε, πάντως, πρόωρη σύγκρουση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την ομιλία του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη.

Ο κ. Μητσοτάκης σε αυστηρούς τόνους απέρριψε εκ νέου την κριτική που επαναδιατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η σημερινή κυβέρνηση, σε αντίθεση με εκείνη υπό την πρωθυπουργία του κ. Τσίπρα, αναγνωρίζει τα λάθη, ζητεί συγνώμη από τους πολίτες και προβαίνει σε διορθώσεις, όπου αυτές είναι αναγκαίες για να υπηρετούνται οι ανάγκες της κοινωνίας.

Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του έκρινε ότι είναι ανεπαρκή όσα είπε ο κ. Στυλιανίδης αναφορικά με τους κρατικούς χειρισμούς και τα λάθη κατά τις ώρες της σφοδρής κακοκαιρίας ειδικά στην Αττική. Και σημειώνοντας ότι αναγνώριση λαθών δεν είναι ειλικρινής αν δεν υπάρξουν και παραιτήσεις αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών, έστρεψε εκ νέου τα πυρά του πρόσω δικά στον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα