Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SoftOne, εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της και στην αγορά της Β. Ελλάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ραγδαία αύξηση του πελατολογίου της Prosvasis στη Β. Ελλάδα τοποθέτησε την περιοχή στο επίκεντρο του άμεσου αναπτυξιακού της πλάνου, με την Prosvasis να ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην τοπική αγορά, προσθέτοντας ένα ακόμη ισχυρό σημείο εξυπηρέτησης του ταχύτατα αυξανόμενου πελατολόγιού της. Μέσω του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τον Οκτώβριο του 2021, η prosvasis εξυπηρετεί περισσότερους από 250 συνεργάτες καθώς επίσης και χιλιάδες λογιστικά γραφεία και ελεύθερους επαγγελματίες της Β. Ελλάδας.

Η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα. Ιωάννα Κωτσόγιαννη, δήλωσε, σχετικά με την επέκταση: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την στρατηγική αυτή επέκταση στη Β. Ελλάδα.

Προσβλέπουμε στη διαμόρφωση μίας μακροχρόνιας και εποικοδομητικής σχέσης με τους συνεργάτες στην τοπική αγορά. Προτεραιότητα για όλους εμάς στην Prosvasis έχει η ουσιαστική υποστήριξη λογιστικών γραφείων και ελεύθερων επαγγελματιών, μέσα από ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών που θα διευκολύνουν την καθημερινή τους λειτουργία».

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή αναπτυξιακή της πορεία, η Prosvasis μόνο κατά τη διάρκεια του τελευταίου τετραμήνου έχει καταγράψει 360% αύξηση των ενεργών εγκαταστάσεων της εφαρμογής Prosvasis Go ενώ παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία τρία χρόνια έχουν διπλασιαστεί τόσο ο τζίρος της εταιρείας όσο και τα λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία που την εμπιστεύονται για την καθημερινή τους λειγουργία, σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις