Η μετοχή της Google (NASDAQ:GOOGL), μετά τη διάσπαση των 2.750 δολαρίων στην περίοδο της έντονης πίεσης που δέχτηκε στο ταμπλό, αντέδρασε και βρίσκει την αντίσταση των 2.760, όπου έχει παρατηρηθεί πλέγμα πωλητών.

Ο στόχος στην πτώση είναι στα 2.400 δολάρια, με επόμενη αντίσταση τα 2.880 και έξοδο στα short πάνω από 3.000 σε κλείσιμο ημέρας.

Στην καλή εικόνα της μετοχής συνεπικουρούν της τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, των οποίων η συνεχής μεγέθυνση αποπνέει αισιοδοξία στο επενδυτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα της τεχνολογικής για το δ’ τρίμηνο του έτους, κατέγραψαν ενίσχυση της τάξεως του 32% σε ετήσια βάση, φτάνοντας τα 59,9 δισ. $.

Αντίστοιχα, σε θετικό έδαφος κινήθηκαν τα κέρδη, τα οποία, καταγράφοντας σημαντική μεταβολή της τάξεως του 35,6%, σκαρφάλωσαν στα 20,64 δις, ενώ τον θετικό τόνο ακολούθησε το καθαρό περιθώριο κέρδους, το οποίο από το 28% βρέθηκε στο 29%.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το stock split για τη Google είναι προ των πυλών.

Το split της μετοχής δεν επηρεάζει τα θεμελιώδη του τεχνολογικού κολοσσού, αλλά αποτελεί μία μέθοδο που χρησιμοποιούν συχνά οι εταιρίες όταν η μετοχή τους διαπραγματεύεται σε πολύ υψηλές τιμές.

Μάλιστα η δράση αυτή θα καταστήσει τη μετοχή αυτής πιο προσιτή για τους δυνητικούς επενδυτές, δίνοντάς τους νέες ευκαιρίες εισόδου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News