Η μετοχή της McKesson (NYSE:MCK) έχει από τις καλύτερες συμπεριφορές στο ταμπλό της Νέας Υόρκης, με τους αγοραστές να απορροφούν με ευκολία οτιδήποτε πέφτει από τις ρευστοποιήσεις, και παρά τις πιέσεις που δέχεται η Wall Street.

Το αγοραστικό σήμα των 210 δολαρίων από το overshooting έδωσε τελικά τον στόχο του, και οι στηρίξεις φαίνονται στα 245 και 218 δολάρια, με επόμενο στόχο τα 295.

Στην καλή εικόνα της μετοχής συνεπικουρούν τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, τα οποία για άλλο ένα τρίμηνο κατάφεραν να καταγράψουν αυξητικές μεταβολές και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των αναλυτών.

Ειδικότερα, τα έσοδα της εταιρίας κατέγραψαν αύξηση 10% σε ετήσια βάση και ανέβηκαν στα 68,6 δισ. $.

Αξιοσημείωτη άνοδο, που αγγίζει το 100%, σημείωσαν τα κέρδη ανά μετοχή, τα οποία δεν κατάφεραν να μπουν σε θετικό έδαφος, και παρέμειναν οριακά αρνητικά στα -0,04 $.

Ας αναφερθεί πως τα EPS περιλαμβάνουν επιβάρυνση 829 εκ. δολαρίων για την αναπροσαρμογή της εύλογης αξίας που σχετίζεται με τη συμφωνία για την πώληση των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης και διανομής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή δε περιλαμβάνουν την επιβάρυνση αυτή και ενισχυμένα κατά 34%, βρέθηκαν στα 6,15 $.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News