Πολύ ισχυρή τάση για τη μετοχή της Tyson Foods (NYSE:TNS), με την προχθεσινή συνεδρίαση να έδωσε ταυτόχρονα είσοδο σε υπεραγορασμένη ζώνη και επιβεβαίωση του overshooting, με το αγοραστικό σήμα να στέκει από τα 95,40 δολάρια.

Ο επόμενος στόχος φαίνεται στα 119, με κοντινή στήριξη τα 94.

Στην καλή εικόνα της μετοχής στο ταμπλό της Νέας Υόρκης συνεπικουρούν τα ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας, των οποίων η συνεχής ενίσχυση αποτελεί απόρροια της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει εκείνη χτίσει με το επενδυτικό κοινό, από την ίδρυση της σχεδόν 90 χρόνια πριν, το 1935.

Παρά το πέρασμα των ετών, η Tyson Foods φαίνεται να παραμένει ισχυρή, γεγονός που πιστοποιείται από τη μεγέθυνση των χρηματοοικονομικών της μεγεθών.

Ειδικότερα, για το δ’ τρίμηνο του έτους, η εταιρία πέτυχε αύξηση των εσόδων της κατά 23,6%, σε ετήσια βάση, στα 12,9 δισ.

Αξιοσημείωτη άνοδο, 140%, σημείωσαν τα κέρδη ανά μετοχή, τα οποία σκαρφάλωσαν στα 3,07 $, με το λειτουργικό περιθώριο να αγγίζει το 11,3%.

Τέλος, ας αναφερθεί πως εντός του τριμήνου η εταιρία επέστεψε στους μετόχους της συνολικά 348 εκ. μέσω επαναγοράς ιδίων μετοχών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News