Η μετοχή της Disney (NYSE:DIS) βρέθηκε σε αρνητικό έδαφος μετά την καθοδική διάσπαση των 170 δολαρίων που συνιστούσαν το κάτω όριο του σχηματισμού συσσώρευσης στα ιστορικά υψηλά της κίνησης.

Ο στόχος των 132 επετεύχθη και η ανοδική αντίδραση από εκεί επιβεβαιώνει και την ύπαρξη του αρνητικού momentum, με τις θέσεις πώλησης να έχουν στοπ πάνω από 159 σε κλείσιμο ημέρας και επόμενη στάση στην πτώση τα 113.

Το ενδιαφέρον όμως των επενδυτών φαίνεται να μαγνητίζουν τα θεμελιώδη μεγέθη που ανακοίνωσε η εταιρία για το δ’ τρίμηνο του έτους, καθώς, τα λεγόμενα της διοίκησης, περί σημαντικής ενίσχυσης των χρηματοοικονομικών μεγεθών της, βγήκαν αληθινά, εκπλήσσοντας θετικά αναλυτές και επενδυτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 34% σε ετήσια βάση και βρέθηκαν στα 21,8 δισ. $.

Σημαντική μεταβολή, 144%, σημείωσαν τα λειτουργικά κέρδη τα οποία άγγιξαν τα 3,2 δισ.

Αν και η παραπάνω μεταβολή είναι αξιοσημείωτη, επισκιάζεται από εκείνη των κερδών ανά μετοχή, καθώς εκείνα κατέγραψαν άλμα της τάξεως του 3.050% και σκαρφάλωσαν στα 0,63 $.

Κλείνοντας, ας αναφερθεί πως η πλατφόρμα streaming Disney+ έχει αρχίσει να αποφέρει καρπούς, ενώ η αξία της αναμένεται να κορυφωθεί στο εγγύς μέλλον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News