O κολοσσός των φαστ φουντ McDonald’s είναι το τελευταίο μεγάλο brand, που κάνει μια κίνηση στο metaverse καταθέτοντας τουλάχιστον δώδεκα αιτήσεις για κατοχύρωση εμπορικών σημάτων, έντεκα από τις οποίες αναφέρονται απευθείας σε εικονικά εστιατόρια, καφετέριες, συναυλίες και άλλες εικονικές υπηρεσίες, αγαθά και εκδηλώσεις.

Ο δικηγόρος εμπορικών σημάτων και ιδρυτής της Gerben Intellectual Property Josh Gerben ανέφερε για πρώτη φορά τις αιτήσεις στο Twitter, επισημαίνοντας 10 αιτήσεις που κατατέθηκαν από την αλυσίδα fast-food.

Αυτή η πρωτοβουλία καταδεικνύει ότι η εταιρεία πολλές σχεδιάζει να προσφέρει «ένα εικονικό εστιατόριο με πραγματικά και εικονικά αγαθά» και «να λειτουργεί ένα εικονικό εστιατόριο με παράδοση κατ’ οίκον».

Νωρίτερα φέτος, η Walmart και η Crocs υπέβαλαν αιτήσεις εμπορικών σημάτων υποδεικνύοντας ότι σκοπεύουν να προσφέρουν εικονικά αγαθά, ψηφιακά στοιχεία και NFT.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Τεχνητή νοημοσύνη: Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι συνεργασίες Microsoft-Amazon
Tεχνητή νοημοσύνη |

Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι ΑΙ συνεργασίες Microsoft-Amazon

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Βρετανίας ζητά από τα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη τις απόψεις τους σχετικά με τις μεγάλες συνεργασίες που συνήψαν η Microsoft και η Amazon με μικρότερες εταιρείες AI