H μετοχή της NVIDIA (NASDAQ:NVDA) κράτησε μετά από 5ήμερη μάχη τη μεσοπρόθεσμη στήριξη των 220 δολαρίων, από όπου έως και τώρα επιχειρεί ανοδική αντίδραση με πρώτη στάση τα 278 εν είδει αντίστασης στον βραχυπρόθεσμο πλαγιοπτωτικό σχηματισμό.

Η ενδεχόμενη κατοχύρωση των 280 με καλούς εβδομαδιαίους όγκους, θα δώσει νέο αγοραστικό σήμα με στόχο τα νέα υψηλά προς τα 350 δολάρια, ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζεται η οποιαδήποτε απώλεια των 210-215.

Ας σημειωθεί πως στην τρέχουσα ανοδική τάση της μετοχής συνεπικουρούν οι προσδοκίες των επενδυτών σχετικά με την μελλοντική πορεία της κραταιής NVIDIA, η οποία συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά αναλυτές και επενδυτικό κοινό, με τη συνεχή μεγέθυνση των ήδη ισχυρών θεμελιωδών της.

Ειδικότερα, για το δ’ τρίμηνο του έτους, τα έσοδά της σημείωσαν αύξηση 53% σε ετήσια βάση, αγγίζοντας τα 7,64 δισ. $.

Εντυπωσιακή άνοδο, άνω του διπλασιασμού, σημείωσαν τα κέρδη, τα οποία μεταβληθέντα κατά 106%, σκαρφάλωσαν στα 3 δισ., ενώ στον ίδιο τόνο, τα λειτουργικά κέρδη κατέγραψαν ενίσχυση της τάξεως του 97% και βρέθηκαν στα 2,97 δισ.

Τέλος, μαζί με τα αποτελέσματα χρήσης, η διοίκηση ανακοίνωσε την επόμενη καταβολή τριμηνιαίου μερίσματος, η οποία ανέρχεται στα 0,04 $ και είναι προγραμματισμένη για την 24η Μαρτίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News