Έντονη νευρικότητα επικρατεί σήμερα στη Wall Street, η οποία μετά τη χθεσινή ισχυρή βουτιά, προσπαθεί να βρει στηρίγματα για να διαχειριστεί την απρόβλεπτη κρίση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones χάνει 0,10% στις 34.277 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει κέρδη 0,08% στις 4.384 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 0,12% στις 13.699 μονάδες.

Οι επενδυτές συνεχίζουν να ανησυχούν για τις συνεχιζόμενες εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Η ουκρανική κυβέρνηση και τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αντάλλαξαν την Παρασκευή νέες κατηγορίες για παραβιάσεις της εκεχειρίας στα σύνορα. Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ, ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη και προειδοποίησε ότι η κατάσταση βρίσκεται σε «κρίσιμη στιγμή».

«Οι αγορές τείνουν να αντιδρούν υπερβολικά στα γεωπολιτικά γεγονότα», δήλωσε ο Andrew Garthwaite της Credit Suisse, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ειδικά η Wall Street βρίσκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες της γεωπολιτικής κρίσης και της αλλαγής της πολιτικής από τη Federal Reserve.

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, οι μετοχές της Roku σημειώνουν πτώση περίπου 25% αφού η εταιρεία ροής βίντεο ανέφερε απώλεια εσόδων και εξέδωσε ασθενέστερες από τις αναμενόμενες προβλέψεις για την πορεία των μεγεθών το 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street