Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η διάσωση των επιβατών από το φλεγόμενο πλοίο ανοιχτά της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί 278 επιβάτες από τους 290 του Euroferry Olympia, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες ανοιχτά του νησιού.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως δύο είναι οι εγκλωβισμένοι στο πλοίο -σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Βούλγαρο και έναν Τούρκο- και ακόμα δέκα αγνοούνται.

Δύο άτομα εγκλωβισμένα

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων που βρίσκονται στο γκαράζ του φλεγόμενου πλοίου.

Οι άνδρες του Λιμενικού προσπαθούν να τους καθοδηγήσουν σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια να τους παραλάβουν να σκάφη που βρίσκονται στο σημείο και να τους μεταφέρουν στη στεριά.

Όπως ανέφερε νωρίτερα διασώστης στην ΕΡΤ, από τους ασυρμάτους ακούγεται πως πιθανόν υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούνται και συνεχίζονται οι έρευνες στη θάλασσα, ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα για την ώρα καθώς δεν έχει γίνει η επίσημη καταμέτρηση ακόμα στο νησί της Κέρκυρας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα