Με φόντο τα -για άλλο ένα τρίμηνο- εντυπωσιακά χρηματοοικονομικά αποτελέσματα, η μετοχή της Macy’s (NYSE:M) των 7,3 δισ. δολαρίων κεφ/ση καταφέρνει να παραμείνει εντός ενός σχηματισμού συσσώρευσης που διατηρεί από τα τέλη του 2021.

Προφανώς επηρεασμένη από το γενικότερο αρνητικό κλίμα στη Νέα Υόρκη, χθες δοκίμασε μεν την αντίσταση των 27,46, χωρίς επιτυχία δε, παρά τις καλές διαθέσεις των αγοραστών να τιμήσουν τα 2,45 δολάρια ανά μετοχή που χάρισε η εταιρεία ως κέρδος στο δ’ τρίμηνο, με τους αναλυτές να μην πόνταραν πάνω από 2,01.

Η άτυχη συγκυρία ενδέχεται να επιβαρύνει την κατάσταση για την προσέγγιση των 22,05 που αφορούν στη στήριξη του εν λόγω σχηματισμού, ενώ θα κυνηγήσουμε τη μετοχή εφόσον κατοχυρωθούν τα 28 σε κλείσιμο ημέρας με καλούς όγκους άνω των 22 εκατ. τεμαχίων, ώστε να πεισθούμε ότι ανοίγει ο δρόμος για τα 33.

Κλείνοντας, ας επισημάνουμε την αλλαγή μερισματικής πολιτικής που σημειώθηκε εντός του 2021 και η οποία οδήγησε σε αύξηση του τριμηνιαίου μερίσματος κατά 5%, σε ετήσια βάση, με εκείνο πλέον να αγγίζει τα 0,1575 $ ανά μετοχή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News