Την ώρα που η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας «τρέχει» τον Ρoμάν Αμπράμοβιτς, προσπαθώντας να τον διώξει από την Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο, ο Ρώσος μεγιστάνας θα επιχειρήσει να βοηθήσει για να έρθει η ειρήνη μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και την Jerusalem Post, τα τελευταία 24ωρα η Ουκρανία ψάχνει απεγνωσμένα έναν Ρώσο με κύρος ο οποίος μπορεί να βοηθήσει με κάποιον τρόπο στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Και όπως αναφέρεται, ο άνθρωπος που θα βοηθήσει είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Μετά από αίτημα της ουκρανικής κυβέρνησης

Η ιστοσελίδα «jewishnews» αναφέρει πως η κυβέρνηση της Ουκρανίας επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι και του ζήτησε τη βοήθεια να δώσει το «παρών» στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Όπως τονίζει το αγγλικό Μέσο, ο Ρώσος μεγιστάνας δέχτηκε και αναμένεται να έχει καταλυτικό ρόλο στις συζητήσεις μεταξύ των δύο χωρών που ψάχνουν τη «φόρμουλα» της… ειρήνης.

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε και ο Ρώσος επιχειρηματίας, Αλεξάντερ Ροντνιάνσκι, ο οποίος είχε καταλυτικό ρόλο στην επικοινωνία της Ουκρανίας με τον Αμπράμοβιτς. «Επιβεβαιώνω πως η Ουκρανία έψαξε για έναν Ρώσο που θα μπορούσε να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις για την ειρήνη.

Έχουν ήδη μιλήσει με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο κύριος Αμπράμοβιτς προσπαθεί αυτή τη στιγμή να βοηθήσει, παρότι η δύναμη του είναι περιορισμένη. Ήταν ωστόσο ο μόνος που απάντησε στο αίτημα της Ουκρανίας.

Δεν ξέρω εάν θα βγει αποτέλεσμα, ωστόσο είμαι σε επικοινωνία με τον Ζελένσκι και γνωρίζω πως είναι ευγνώμων για την κίνηση αυτή».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα