Σε μια προσπάθεια να αποτιμηθούν οι αναθεωρημένες θετικές προσδοκίες για τη Target (NYSE:TGT), οι επενδυτές τίμησαν τη μετοχή στο ταμπλό της Νέας Υόρκης με ένα +9,84% (ενδοσυνεδριακό +14,69%).

Η συνδυασμένη αφήγηση των καλών χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων και της επεξήγησης των επιχειρησιακών σχεδίων της εταιρείας έφερε αισιοδοξία στους μετόχους, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βλέπουν τη μετοχή τους να πλαγιολισθαίνει, έχοντας χάσει έως και το 1/3 της αξίας της το τελευταίο τρίμηνο.

Ωστόσο, όντας σε αρνητικό έδαφος με εν ισχύ το σήμα πώλησης από τα 235 δολάρια, ως επιβεβαίωση στην προ μηνών καθοδική διάσπαση της ανοδικής σφήνας, φαίνεται να αντιμετωπίζει πλέγμα αντιστάσεων από τα 227 (που δοκίμασε χθες) έως και τα 240. Ο επόμενος στόχος είναι τα 166, με την έξοδο από τη θέση πώλησης πάνω από 242 σε κλείσιμο ημέρας.

Όσον αφορά στα χρηματοοικονομικά δ’ τριμήνου, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 8,9% σε ετήσια βάση στα 103,35 δισεκ. δολάρια και τα κέρδη ανά μετοχή (GAAP) ανακοινώθηκαν στα 3,21 δολάρια. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή για το 2021 έφθασαν αισίως τα 13,56, ήτοι αυξημένα κατά 44% σε ετήσια βάση, με την εταιρεία να υπερηφανεύεται ότι σε δύο έτη πέτυχε διπλασιασμό της κερδοφορίας της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News