Η μετοχή της Snowflake Inc. (NYSE:SNOW) συνεχίζει να πλαγιολισθαίνει επικίνδυνα, κινδυνεύοντας να βρεθεί στην περιοχή των 185-189 δολαρίων, πέριξ των ιστορικών της χαμηλών. Η αντίσταση σε αυτό το μοτίβο βρίσκεται στα 307 δολάρια, με εν ισχύ το σήμα πώλησης της 10ης Φεβρουαρίου εν είδει επιβεβαίωσης από την προ εβδομάδων διάσπαση της ανοδικής τάσης. Και μάλιστα, η αδιαφορία των επενδυτών να την υποστηρίξουν στο ταμπλό παρά τα -για 4η συνεχόμενη φορά- εξαιρετικά ανακοινωθέντα αποτελέσματα, επεξέτεινε την προβληματική προς μια προεξοφλητική δυναμική που λειτουργεί επιβαρυντικά στην εικόνα της μετοχής.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη ανά μετοχή 0,04 δολάρια, 250% ανώτερα των αρνητικών προβλέψεων, με τα συνολικά έσοδα για τη χρήση του 2021 να ανέρχονται στο 1,03 δισεκατομμύριο δολάρια, αυξημένα κατά 73,30% σε ετήσια βάση.

Κι όπως φαίνεται, η πηγή της ανησυχίας είναι η ίδια η χρηματοοικονομική διοικητική της εταιρείας, που επιμένει σε ένα μοντέλο υψηλών λειτουργικών εξόδων (εξαιρ. το κόστος πωληθέντων) που αγγίζει τα 1,38 δισεκατομμύρια, οδηγώντας σε αρνητική περιοχή τα κέρδη πρo φόρων (ΕΒΙΤ).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News