Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία, εννέα ημέρες μετά τη ρωσική εισβολή.

Με τις ρωσικές δυνάμεις να προελαύνουν στο νότο της χώρας και να σφυροκοπούν το Κίεβο, περισσότερο από ένα εκατομμύριο Ουκρανοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους, φτάνοντας ως πρόσφυγες στην Ευρώπη.

Το ΝΑΤΟ ξεκαθαρίζει εκ νέου ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στη σύρραξη, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο γενικευμένου πολέμου στην Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η φυγή δυτικών επιχειρηματικών κολοσσών από τη Ρωσία, ενώ κλιμακώνονται οι κυρώσεις που πλέον φτάνουν ως τα crypto.

Τις ραγδαίες και δραματικές εξελίξεις μεταδίδει από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία λεπτό προς λεπτό ο ΟΤ.


Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
«Νόμιμη η διαφορετική τιμολόγηση των πολυεθνικών», λέει ο Σκέρτσος – Γιατί στέλνει επιστολή στη φον ντερ Λάιεν ο Μητσοτάκης
Επικαιρότητα |

«Νόμιμη η διαφορετική τιμολόγηση των πολυεθνικών», λέει ο Σκέρτσος - Γιατί στέλνει επιστολή στη φον ντερ Λάιεν ο Μητσοτάκης

Το προεκλογικό όψιμο κυβερνητικό ενδιαφέρον για την ακρίβεια των πολυεθνικών είναι θέμα σημερινής ανάρτησης του υπουργού Επικρατείας