Διευκρινίσεις και απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα σχετικά με τις αλλαγές που επιφέρει η λειτουργία του νέου ταμείου μπορούν πλέον να βρουν μέσω της ιστοσελίδας του ΤΕΚΑ, teka.gov.gr, οι εργοδότες και οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματικοί φορείς.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας, έχει ενσωματωθεί στο μενού «Εργοδότες», μία ενότητα Συχνών Ερωτήσεων, όπου αναλύεται με περιεκτικό και κατανοητό τρόπο η υπαγωγή στο ΤΕΚΑ και οι διαδικασίες υποβολής διακριτής ΑΠΔ και καταβολής εισφορών με τη χρήση νέας Ταυτότητας Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών.

Ταυτόχρονα έχει ανέβει και είναι διαθέσιμο προς όλους, το σύνολο των παρουσιάσεων από την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2022 στο μενού «Βιβλιοθήκη».

Η ιστοσελίδα του ΤΕΚΑ εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό και πληροφορίες και αποτελεί το διαρκώς εξελισσόμενο αποτέλεσμα της δυναμικής σχέσης που επιδιώκει να έχει το ταμείο με τους ασφαλισμένους και τους εργοδότες επισημαίνεται.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax
Συνταξιούχοι εργαζόμενοι: Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να άρει την «κατάφωρη αδικία» σε βάρος τους
Tax |

Η κυβερνητική δέσμευση για τους εργαζόμενους συνταξιούχους του Δημοσίου

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να παρέμβει προκειμένου να αρθεί η αδικία σε βάρος των συνταξιούχων εργαζόμενων, από τους οποίους ζητείται να επιστρέψουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, θέμα που είχε αναδείξει το in.