Το κλίμα νευρικότητας διατηρείται στην αμερικανική αγορά, με τους επιμέρους δείκτες να επιχειρούν ανοδική αντίδραση, μετά από έντονες διακυμάνσεις τις προηγούμενες ημέρες. Η συγκρατημένη αισιοδοξία που παρατηρείται την Παρασκευή, πηγάζει από τις ελπίδες ότι μπορεί να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Οι αμερικανικές μετοχές πάντως, αναμένεται να κλείσουν με απώλειες για πέμπτη συνεχή εβδομάδα.

Στο ταμπλό, ο Dow Jones ενισχύεται κατά περίπου ο,4%, βοηθούμενος από τα κέρδη της Boeing και της Goldman Sachs . Ο S&P 500 είναι σχεδόν αμετάβλητος, εξανεμίζοντας τα αρχικά κέρδη, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq Composite  υποχωρεί 0,27%.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι «ορισμένες θετικές αλλαγές» σημειώθηκαν στις συνομιλίες μεταξύ του Κρεμλίνου και της Ουκρανίας. Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος Βολοντίμρι Ζελένσκι φέρεται να είπε ότι η Ουκρανία έχει φτάσει σε μια «στρατηγική καμπή» στον πόλεμό της με τη Ρωσία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street
Wall Street: Τριπλή στήριξη από Fed, αποτελέσματα και deals
Wall Street |

Τριπλή στήριξη από Fed, αποτελέσματα και deals για τη Wall Street

Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, σπάζοντας το τριήμερο πτωτικό σερί, καθώς αποτύπωσαν την καλύτερη ορατότητα που έχουν πλέον οι επενδυτές στο μέτωπο των επόμενων κινήσεων της Federal Reserve, ενώ έλαβαν και στηρίξεις από τα εταιρικά αποτελέσματα. Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones κατέγραψε άνοδο 0,85% στις 38.225 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε κέρδη […]