Σε ακύρωση συνολικά 407 πτήσεων που ήταν προγραμματισμένες για το Σάββατο προχώρησε η Turkish Airlines, καθώς σφοδρές χιονοπτώσεις έπληξαν την Κωνσταντινούπολη.

Ακυρώθηκαν 357 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, εκ των οποίων οι 105 ήταν σε διεθνή δρομολόγια, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Άλλες 50 πτήσεις ακυρώθηκαν από το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen, τον κύριο αεροπορικό κόμβο της Κωνσταντινούπολης στην ασιατική πλευρά της πόλης.

Εν τω μεταξύ, ο φορέας εκμετάλλευσης αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης IGA ενίσχυσε τα μέτρα για την αποφυγή διακοπών στις πτήσεις και τη λειτουργία του αεροδρομίου λόγω της χιονόπτωσης.

https://twitter.com/i/status/1502582168505262086

Σύμφωνα με ανακοίνωση της IGA, οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μειώθηκαν κατά 30% λόγω των καιρικών συνθηκών.

Πάντως το αεροδρόμιο συνεχίζει τη λειτουργία του χωρίς προβλήματα, παρά την έντονη και αδιάκοπη χιονόπτωση ιδιαίτερα στο διάδρομο προσγείωσης και στους τροχοδρόμους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Tesla: Πόσο άτρωτο είναι το Cybertruck μπροστά στην άμμο, το χιόνι και τις ανακλήσεις
Διεθνή |

Άμμος, χιόνι και ανακλήσεις - Πόσο άτρωτο είναι το Cybertruck της Tesla

Για τον Ίλον Μασκ, ο μοναδικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου δημιουργούσε τεράστια προβλήματα με την κλιμάκωση της παραγωγής - Δεν είναι τυχαίο πως σχολίασε: «Σκάψαμε τον δικό μας τάφο με το Cybertruck»