Τη συνεργασία με την πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Floww ανακοίνωσε ο Όμιλος Χρηματιστηρίου του Λονδίνου (LSEG) για να εισέλθει στην αγορά άντλησης κεφαλαίων για μη εισηγμένες εταιρείες.

«Ο  LSEG θα συνεργαστεί με τη Floww ώστε να ξεκινήσουν τη λειτουργία άντλησης πρωτογενούς κεφαλαίου, διερευνώντας παράλληλα τις επιλογές  ενίσχυσης της ρευστότητας καθώς και τη λειτουργία δευτερογενούς αγοράς χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίας », ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του χρηματιστηρίου.

Η Floww δίνει την δυνατότητα στους επενδυτές να παρακολουθούν τις επενδύσεις τους σε ιδιωτικές εταιρείες. Το χαρτοφυλάκιο της διαθέτει 7.000 εταιρικά προφίλ και 70 εταιρείες venture capitals. «Με τον LSEG, βρισκόμαστε σε πορεία οικοδόμησης ενός συνδεδεμένου δικτύου για όλους τους παράγοντες της αγοράς ώστε να μοιράζονται και να διαχειρίζονται τα δεδομένα, τις συμφωνίες και τις ευκαιρίες τους και τη δυνατότητα να εμπορεύονται μετοχές σε εταιρείες σε οποιοδήποτε στάδιο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της, Μαρτίν Ντε Βεβέρ.

Η Βρετανία, μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μεταρρυθμίζει την κεφαλαιαγορά της για να διασφαλίσει ότι το Λονδίνο θα εξακολουθεί να προσελκύει παγκόσμιους επενδυτές. Το καθεστώς εισαγωγή μιας νέας εταιρείας στο χρηματιστήριο έχει ήδη χαλαρώσει σε μια προσπάθεια να προσελκύσει το Ηνωμένο Βασίλειο περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας, ενώ το υπουργείο Οικονομικών  στοχεύει να προσελκύσει περισσότερους μικροεπενδυτές και να διευκολύνει τις ιδιωτικής εταιρείες να βρίσκουν χρηματοδότηση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή