Σε κατάρτιση σύμβασης με την εταιρεία Kiefer TEK προχώρησε η μεταλλουργική εταιρεία MEVACO ΑΕ για την κατασκευή – παραγωγή σταθερών μεταλλικών βάσεων φωτοβολταϊκών πάρκων που πρόκειται να ανεγερθούν στο νομό Κοζάνης, ισχύος 225 MWp, συνολικής αξίας 13,2 εκατ. ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω μεταλλικών βάσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσεως.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Στην ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «MEVACO A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι προέβη στην κατάρτιση σύμβασης με την Εταιρεία με την επωνυμία «KIEFER TEK LTD», για την κατασκευή – παραγωγή σταθερών μεταλλικών βάσεων φωτοβολταϊκών πάρκων που πρόκειται να ανεγερθεί στο νομό Κοζάνης, ισχύος 225 MWp, συνολικής αξίας 13,2 εκ. Ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με το τεθέν χρονοδιάγραμμα, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω μεταλλικών βάσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσεως.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης