Mε τον διευθύνοντα σύμβουλο της INTEL, Pat Gelsinger να προχωράει σε ριζικές αλλαγές στη δομή και το επιχειρησιακό πλάνο της ιστορικής εταιρείας, οι επενδυτές συνεχίζουν και υποστηρίζουν τη μετοχή της στο ταμπλό (NASDAQ:INTC), λειτουργώντας αμυντικά στις πιέσεις των πωλητών.

Και αυτό επιβεβαιώνεται από τη συμπεριφορά στη στήριξη των 44 δολαρίων, που οριοθετεί και την πλαγιοανοδική τάση της μετοχής, εν μέσω σημαντικών απομειώσεων σε πλείονες άλλες μετοχές του κλάδου, εν όψει και της μεταστροφής της νομισματικής πολιτικής της Fed σε περιβάλλον υψηλότερων επιτοκίων.

Η πρώτη αντίσταση είναι τα 51,90, διάσπαση των οποίων ανοίγει τον δρόμο για την επαναφορά στα 65, με την έξοδο από αγοραστικές θέσεις να φαίνεται κάτω από 41,80 σε κλείσιμο εβδομάδας.

Η ΙΝΤΕL συνεχίζει δυναμικά προς τον στόχο της τοποθέτησης στην ευρωπαϊκή επικράτεια, με επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων σε γραμμές παραγωγής σε Γερμανία και Πολωνία, “ακούγοντας” τα δυσοίωνα μηνύματα από την Ασία.

Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος της τεχνολογίας με βασικό πρωταγωνιστή τους μικροεπεξεργαστές έχει επιβαρυνθεί υπέρμετρα, κυρίως εξαιτίας της μεγέθυνσης της αγοράς κρυπτονομισμάτων, κάτι που αποτυπώθηκε εξάλλου και στη σημαντική ανισορροπία στην εκείθεν προσφορά και ζήτηση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News