Στο κύμα ακρίβειας και συνεχών ανατιμήσεων αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου υπογραμμίζοντας ότι γίνεται ότι είναι εφικτό για τη στήριξη των πιο ευάλωτων.
Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως την ώρα που η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της για στήριξη των πιο ευάλωτων, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται κάποιοι – όπως είπε – πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να πλουτίσουν.
«Με διάταξη ρυθμίζεται ότι το 90% των υπερκερδών από την Ενέργεια θα επιστραφεί στον ελληνικό λαό» είπε ο κ. Οικονόμου, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει έκτακτη φορολόγηση και θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη των ευάλωτων.

















![Ξενοδοχεία: Καλύτερο το πρώτο πεντάμηνο, αλλάζει το μοντέλο ανάπτυξης των μονάδων [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/hotel-reception3.jpg)




















