Το Επενδυτικό Ταμείο SMERemediumCap (SMERC) ανακοινώνει την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών και την ταυτόχρονη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Πλακεντία Κτηνιατρική ΑΕ (Πλακεντία).

Ο κτηνίατρος κ. Ιγνάτιος Λιαπής, είναι ο ιδρυτής και ο ιδιοκτήτης της Πλακεντίας Κτηνιατρικής Κλινικής, μιας από τις μεγαλύτερες και αρτιότερες μονάδες παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών στα ζώα συντροφιάς.

Ο κ. Λιαπής θα αναλάβει εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας, ενώ παραμένει μέτοχος μειοψηφίας και θα ηγηθεί, σε στενή συνεργασία  με το SMERC, εκτελεστικός πρόεδρος του οποίου είναι ο Νικόλαος Καραμούζης, της υλοποίησης ενός φιλόδοξου επενδυτικού και επιχειρηματικού σχεδίου ανάπτυξης των υπηρεσιών της κτηνιατρικής των ζώων συντροφιάς στην Ελλάδα.

Στόχος είναι, μέσα στα επόμενα χρόνια, η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου και των υπηρεσιών παροχής ολοκληρωμένης, υψηλού επιπέδου κτηνιατρικής φροντίδας στα ζώα συντροφιάς και παράλληλα να αναπτυχθούν σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης τόσο με τους κηδεμόνες τους, όσο και με την κτηνιατρική κοινότητα στην Ελλάδα.

Ποια είναι η Κλινική Πλακεντία

Η Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Αττικής και  δραστηριοποιείται στον κλάδο των κτηνιατρικών υπηρεσιών από το 2015.

Η Κλινική είναι δυναμικότητας 25 θέσεων νοσηλείας (απλής και εντατικής) και απασχολεί 50 άτομα (εξειδικευμένους κτηνιάτρους, κτηνιάτρους, νοσηλευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό). Η κλινική διαθέτει 4 εξεταστήρια, 4 αίθουσες χειρουργείων, πλήρως εξοπλισμένο αιματολογικό και βιοχημικό εργαστήριο, ακτινολογικό και υπερηχοτομογραφικό τμήμα, βιβλιοθήκη, και αίθουσα σεμιναρίων.

Οι κύριες δραστηριότητες της Πλακεντίας Κτηνιατρικής Κλινικής είναι: Η παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στα ζώα συντροφιάς 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, η παροχή εξειδικευμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους κτηνιάτρους κατόπιν ραντεβού και τέλος η διασπορά της κτηνιατρικής επιστημονικής γνώσης στη κτηνιατρική κοινότητα μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων στους χώρους της κλινικής. Η κλινική περιθάλπει περισσότερα  από 5.000 ασθενή ζώα ετησίως και σαν δευτεροβάθμια νοσηλευτική μονάδα συνεργάζεται με περισσότερους από 350 κτηνιάτρους από όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις