Οι φήμες των τελευταίων μηνών που ήθελαν το διαζύγιο της NeoGenomics με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Mark Mallon, τελικά επαληθεύτηκαν αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδος).

Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης στη Wall Street, η φαρμακευτική ανακοίνωσε την απόφαση να απομακρύνει τον Mallon από τη διοίκηση, με αφορμή τις προβλέψεις για αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα α’ τριμήνου 2022.

Έτσι, η μετοχή (NASDAQ:NEO) κατέγραψε στο after market απώλειες -21,81%, όντας μάλιστα αφενός σε πολύμηνη πτωτική τάση (εν είδει προεξόφλησης), αφετέρου στα ιστορικά της χαμηλά στην περιοχή των 13,90 δολαρίων στο after, εφόσον φυσικά ανοίξει εκεί.

Οι διαθέσεις των επενδυτών δεν είναι καλές, και δεν δικαιολογείται άμεσα κάποια αντιστροφή του κλίματος, με τις θέσεις short να είναι ανοιχτές από τα 36 δολάρια, το στοπ πάνω από 23,60 σε κλείσιμο ημέρας και τον στόχο στα 9,30, αναμένοντας και την ψυχολογική επίδραση στην ενδεχόμενη απώλεια των εμβληματικών (για τις αγορές των ΗΠΑ) 10 δολαρίων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε προβλέψεις αρνητικών EBITDA από 12 έως 15 εκατ. δολάρια εξαιτίας ασύμμετρα υψηλού κόστους πωληθέντων (COGS) στις υπηρεσίες κλινικής, που κατά τα λεγόμενα της εταιρείας προκάλεσε ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News