Μια από τις πιο αξιομνημόνευτες, εδώ και χρόνια, στιγμές σε τελετή βραβείων Όσκαρ πρόσφεραν στο κοινό ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ, όταν επέλεξε να ανέβει στην σκηνή και να χαστουκίσει τον παρουσιαστή-ηθοποιό Κρις Ροκ, για ένα (ατυχές) αστείο που έκανε για τη σύζυγο του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ.

Ο 53χρονος ηθοποιός, που πήρε και το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard», ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Όμως, ο γνωστός οργανωτής celebrity αγώνων μποξ, Τζέικ Πολ, είδε μια… χρυσή ευκαιρία από την διαμάχη προσφέροντας σε Σμιθ και Ροκ το ποσό των 15 εκατ. δολαρίων (στον καθένα) προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα πραγματικό ρινγκ.

Είναι, άλλωστε, κοινό μυστικό πως οι δύο άντρες ήδη δεν είχαν πολύ καλές σχέσεις, καθώς το ζεύγος Σμιθ έχει ενοχληθεί και στο παρελθόν με τα «τσουχτερά» σχόλια του γνωστού και από το Saturday Night Live κωμικού.

«Έχω 15 εκατ. δολάρια για τον Γουίλ Σμιθ και 15 εκατ. δολάρια για τον Κρις Ροκ, αν είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν» ανέφερε ο Πολ, που έχει πολλές φορές στο παρελθόν οργανώσει αγώνες μποξ μεταξύ επωνύμων. Το… σπορ μάλιστα έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια προσελκύοντας το κοινό και αποφέροντας υψηλά οικονομικά οφέλη στους συμμετέχοντες.

Όσον αφορά τα προγνωστικά για έναν μεταξύ τους αγώνα, ο 53χρονος Σμιθ φαίνεται να έχει ένα πλεονέκτημα έναντι του 57χρονου συναδέλφου του, καταρχάς λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω… πρότερης εμπειρίας. Θυμίζουμε πως, μεταξύ άλλων, ο Σμιθ έχει πρωταγωνιστήσει και στη βιογραφική ταινία «Ali» ως… Μοχάμεντ Άλι, αν και αισίως έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι