Γεμάτη πολυτελή δώρα είναι η τσάντα, γνωστή ως “Everybody wins” gift bag, που έλαβαν και φέτος χρονιά, οι υποψήφιοι κορυφαίων κατηγοριών κατά την 94η τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ.

Για 20η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία marketing με έδρα το Λος Άντζελες, Distinctive Assets, διανέμει τα διάσημα gift bags της “Εverybody wins” σε όσους υποψηφίους τιμήθηκαν με το χρυσό αγαλματίδιο, κατά τη χθεσινή βραδιά.

Η αξία της εν λόγω τσάντας, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, ανέρχεται, φέτος, σε περισσότερα από 137.000 δολάρια και περιλαμβάνει διάφορα δώρα πολυτελείας από gourmet popcorn μέχρι και… οικόπεδο στη Σκωτία.

Οι εν λόγω τσάντες δώρων έχουν αποκτήσει τη δική τους φήμη στον χώρο της ψυχαγωγίας, αποτελώντας σημαντική επιτυχία, όχι μόνο μεταξύ των υποψηφίων, αλλά και όλων των παραγόντων των ταινιών, ενώ πολλές φορές, το 25-30% των υποψηφίων για Όσκαρ παίρνουν τηλέφωνο να ρωτήσουν από που θα μπορέσουν να λάβουν τη gift bag τους.

Τη φετινή χρονιά, από τους 28 υποψηφίους για την “Everybody Wins” gift bag, οι πέντε που τιμήθηκαν με βραβείο θα λάβουν, τελικά, την τσάντα και, πιο συγκεκριμένα, οι Γουίλ Σμιθ, Τζέσικα Τσαστέιν, Τζέιν Κάμπιον, Αριάνα Ντε Μπόζι και Τρόι Κότσουρ, αλλά και οι τρεις παρουσιάστριες της βραδιάς, Γουάντα Σάικς, Έιμι Σούμερ και Ρεγκίνα Χόλ.

Δεδομένου του ότι η Distinctive Assets δεν συνεργάζεται με τα Όσκαρ, όπως συμβαίνει με τα Grammys, η παραγωγή αυτών των gift bags είναι μικρότερη σε σχέση με τις 150 που παράγει, κάθε χρόνο, για τα Grammys.

Τι «κρύβεται» μέσα στα φετινά gift bags;

To δώρο «έκπληξη» για όσους λάβουν gift bag, φέτος, είναι μία all-inclusive διαμονή στο κάστρο Turin στη Σκωτία, αξίας 50.000 δολαρίων. Όσοι δεχθούν την προσφορά αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία πολυτελή διαμονή στο κάστρο του 17ου αιώνα, ενώ ένας μπάτλερ θα τους περιμένει στο κτήριο, με την υποδοχή τους να πραγματοποιείται υπό τη συνοδεία γκάιντας.

Μεταξύ άλλων, τα δώρα είναι:

  • Μία λιπoαναρρόφηση αξίας 12.000 δολαρίων
  • Ένα οικόπεδο στη Σκωτία, μαζί με έναν τίτλο ευγενείας για τον ιδιοκτήτη του
  • Ανακαίνιση σπιτιού αξίας 25.000 δολαρίων
  • Τετραήμερη διαμονή για δύο στο πολυτελές θέρετρο, Golden Door, στο Escondico, στην Καλιφόρνια
  • Συνεδρίες life coaching αξίας 1.200 δολαρίων
  • Θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης αξίας 10.000 δολαρίων
  • Gourmet ποπκόρν με ιδιαίτερες γεύσεις και συλλογή τσαγιού από το The Chai Box της Όπρα

Είναι, όντως, δωρεάν;

Όσοι λάβουν τα gift bags δεν θα πρέπει να πληρώσουν τίποτα, εκτός από τους φόρους, καθώς αξία των δώρων αυτών υπολογίζεται ως φορολογητέο εισόδημα.

Aκόμα κι έτσι, όμως, όπως εκτιμά η Distinctive Assets, οι τσάντες αυτές αποτελούν την τέλεια προσφορά για τους υποψηφίους.

Όπως αναφέρει και ο ιδρυτής της Distinctive Assets, Λας Φέρι: «Είναι σαν να πηγαίνετε ένα ταξίδι αξίας 50.000 δολαρίων και το μόνο που θα πρέπει να πληρώσετε είναι το 10%. Είναι η τέλεια προσφορά και κανείς άλλος δεν θέλει περισσότερο τις προσφορές από τους πλούσιους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus