Με τα βραβεία, “Collaboration Partner of the Year”, “Software Partner of the Year”, “Enterprise Partner of the Year” και “Customer Experience Partner of the Year”, η Space Hellas ξεχώρισε για τις επιδόσεις της στην Ελλάδα, ενώ διακρίθηκε και με το βραβείο “Collaboration Partner of the Year” στην περιοχή του South Region, δηλαδή στις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ιταλία, Ισραήλ, Πορτογαλία και Ισπανία.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε μεταξύ των επιλεγμένων παγκοσμίως συνεργατών της Cisco τους οποίους τιμά με τα βραβεία της για τις κορυφαίες επιδόσεις που επιδεικνύουν». «Οι πολλαπλές διακρίσεις εκφράζουν για εμάς ηθική ικανοποίηση στη συνεχή προσπάθεια να κατακτήσουμε νέους στόχους, αλλά και τη δέσμευση να αντιμετωπίσουμε ακόμα  μεγαλύτερες προκλήσεις. Εκφράζουν όμως και την έμπρακτη επιβεβαίωση μιας δυνατής συνεργασίας και αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τη Cisco μακροχρόνια, προς όφελος των πελατών μας», τόνισε ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Tράπεζες: Προς το τέλος της μακροχρόνιας προσπάθειας εξυγίανσης των ισολογισμών τους
Επιχειρήσεις |

Όλο και πιο κοντά στην εξυγίανση οι ελληνικές τράπεζες

Οι βασικοί παράγοντες ενίσχυσης της κερδοφορίας των ελληνικών τραπεζών αναμένεται να είναι οι μειωμένες προβλέψεις μετά τον καθαρισμό των NPEs και η βελτίωση των εσόδων από την πιστωτική επέκταση