Την εξαιρετική πορεία της μετοχής της Charles Schwab (NYSE:SCHW) τη διετία 2020-2021 έρχεται να ταρακουνήσει η τριήμερη πίεση ρευστοποιήσεων αυτής της εβδομάδας.

Ο βασικότερος λόγος έγκειται στο γεγονός ότι η μετοχή απέτυχε για δεύτερη φορά εντός του 2022 να προσπεράσει την αντίσταση των 94-95 δολαρίων, επισημαίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα πλαγιοπτωτικό μοτίβο με πρώτο στόχο τα 74 δολάρια.

Και μάλιστα, η απώλεια των 90 δολαρίων σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, αφενός υποδεικνύει την έξοδο από το θετικό momentum, αφετέρου δίνει σήμα επιβεβαίωσης στην ενδεχόμενη επιστροφή πέριξ των 91 δολαρίων.

Η έξοδος από τις θέσεις short φαίνεται πάνω από 93,80 σε ημερήσιο κλείσιμο, με το γενικότερο πτωτικό κλίμα στη Wall Street να είναι ο βασικότερος παράγοντας, καθώς κατά τ’ άλλα η εταιρεία παρουσιάζει εντυπωσιακά οικονομικά μεγέθη, με το 2021 να την βρίσκει με 19 δισεκατομμύρια δολάρια κύκλο εργασιών, ενισχυμένο κατά 56,9% σε σχέση με το 2020, ενώ ακόμα καλύτερη πορεία είχαν τα καθαρά κέρδη των 5,86 δισεκατομμυρίων, αφού αυξήθηκαν κατά 77,58%, υψώνοντας το περιθώριο κερδοφορίας στο +30,82%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News