Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.
Συγκεκριμένα:
– Στις 19/04 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
– Στις 20/04 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
– Στις 21/04, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.






![HSBC: Αυξάνει τις τιμές στόχους των ελληνικών τραπεζών αλλά… [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/10/HSBC-300x300.jpg)
















![HSBC: Αυξάνει τις τιμές στόχους των ελληνικών τραπεζών αλλά… [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/10/HSBC.jpg)












