Τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα ξεκινά η κυπριακή Prognosys Solutions, η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα για την κάλυψη των αναγκών υποβολής αναφορών (reporting) στις εποπτικές αρχές.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι λύσεις της εταιρείας, που έχουν υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των κυπριακών τραπεζών και καλύπτουν τις ανάγκες αυτοματοποίησης των οικονομικών αναφορών, θα διατίθενται πλέον σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής ανάπτυξης της Prognosys Solutions, διαθέσιμη είναι πλέον στη χώρα μας η νέα πλατφόρμα Regulatory Technology, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Infonet Systems Integration.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prognosys Solutions κ. Ηλίας Αυξεντίου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέρνουμε στην Ελλάδα την μοναδική & δοκιμασμένη ολοκληρωμένη λύση FRCS για επιχειρήσεις του χρηματοοικονομικού κλάδου. Μετά την επιτυχή μας δραστηριότητα στην Κυπριακή αγορά, η στρατηγική συνεργασία μας με την Infonet Systems Integration θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μας και στην μεγιστοποίηση του οφέλους για τους πελάτες μας στην Ελληνική αγορά»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις