Με επίσημη ανακοίνωσή της η Apple γνωστοποίησε ότι το ετήσιο συνέδριο για προγραμματιστές WWDC θα ξεκινήσει φέτος στις 6 Ιουνίου.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την ανακοίνωση νέων προϊόντων από τον CEO της εταιρείας, Τιμ Κουκ. Συνήθως, στο πλαίσιο του WWDC, η Apple ανακοινώνει αναβαθμίσεις λογισμικού για όλες τις βασικές της πλατφόρμες (iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV και Mac).

Και το WWDC 2022 θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την ιστοσελίδα της Apple, όπως συμβαίνει από το 2020 και έπειτα λόγω πανδημίας, ενώ θα διαρκέσει έως και τις 10 Ιουνίου.

Το WWDC απευθύνεται στους προγραμματιστές, δηλαδή στους δημιουργούς εφαρμογών για το οικοσύστημα της εταιρείας. Μετά την πρώτη μέρα του συνεδρίου, που γίνονται και οι κύριες ανακοινώσεις, ακολουθούν αναλυτικές ενημέρωσες προς τους προγραμματιστές για το πώς μπορούν να βελτιώσουν τις εφαρμογές τους και να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες της εταιρείας.

Φέτος, αναμένεται να ανακοινωθεί η επόμενη πλατφόρμα λογισμικού για το iPhone, πιθανότατα με την ονομασία iOS 16, το οποίο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα γίνει διαθέσιμο σε δοκιμαστική έκδοση ενώ θα διατεθεί επίσημα από το φθινόπωρο μαζί με το λανσάρισμα της επόμενης σειράς συσκευών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Τεχνητή νοημοσύνη: Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι συνεργασίες Microsoft-Amazon
Tεχνητή νοημοσύνη |

Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι ΑΙ συνεργασίες Microsoft-Amazon

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Βρετανίας ζητά από τα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη τις απόψεις τους σχετικά με τις μεγάλες συνεργασίες που συνήψαν η Microsoft και η Amazon με μικρότερες εταιρείες AI