Οικονομική στήριξη ύψους 50 δισ. δολαρίων ζητά από την G7 η Ουκρανία. Ταυτόχρονα, εξετάζει το ενδεχόμενο έκδοσης ομολόγων με κουπόνι 0% για την αντιμετώπιση του ελλείμματος του προϋπολογισμού που υπολογίζεται για τους επόμενους έξι μήνες, έλλειμμα τα οποίο συνδέεται με τον πόλεμο σύμφωνα με τον οικονομικό σύμβουλο του ουκρανού προέδρου, Όλεγκ Ουστένκο.
Ουκρανία: Ζητά οικονομική στήριξη 50 δισ. δολαρίων από την G7
Την ανακοίνωση έκανε μέσω της εθνικής τηλεόρασης ο οικονομικός σύμβουλος του ουκρανού προέδρου
Newsroom
OT Editors
Σχετικά άρθρα:
Ακολουθήστε τον στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Εγγραφείτε στο OT Newsletter για την καθημερινή σας ενημέρωση με ειδήσεις από την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις αγορές και τα διεθνή.
World

World
Η Μελόνι καταργεί τα τέλη κυκλοφορίας ενόψει εκλογών

Ομόλογα
Η Bank of America Lead Manager στην έκδοση ομολόγου $3 δισ. της IDA

World
Γερμανία: Ανοίγει «την πόρτα» του νηολογίου της, σε πλοιάρχους και αξιωματικούς εκτός ΕΕ

World
Ένας νομπελίστας στην Παγκόσμια Τράπεζα

World
Fed: Πίεση να αγνοήσει τον Τραμπ και να αυξήσει τα επιτόκια
![Στεγαστική κρίση: Στο πατρικό μέχρι τα 31 οι νέοι στην Ελλάδα [χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/09/Capture-58-300x300.png)
Ακίνητα
















![Στεγαστική κρίση: Στο πατρικό μέχρι τα 31 οι νέοι στην Ελλάδα [χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/09/Capture-58.png)














