Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Twitter θα σταματήσουν να πληρώνονται αν καταφέρει τελικά να εξαγοράσει την εταιρεία, είπε ο Ίλον Μασκ, σε μια ακόμα «επαναστατική του πρόταση» για τον τρόπο λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας.

«Ο μισθός του διοικητικού συμβουλίου θα είναι 0 $ εάν η προσφορά μου επιτύχει, οπότε εξοικονομούνται ~ 3 εκατομμύρια $/έτος ακριβώς εκεί», ανέφερε ο Μασκ σε ένα tweet .

Σύμφωνα με στοιχεία από την αμερικανική κεφαλαιαγορά, που δημοσιεύει το CNBC, επί του παρόντος, το Twitter ξοδεύει περίπου 2,9 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και πριμ μετοχών για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX έχει κουραστεί να αποκτήσει το Twitter. Αφού συγκέντρωσε περισσότερο από 9% σε απόθεμα, ο Μασκ προσφέρθηκε να αγοράσει το Twitter σε μια συμφωνία αξίας περίπου 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σε απάντηση, το Twitter υιοθέτησε ένα σχέδιο για τα δικαιώματα των μετόχων περιορισμένης διάρκειας , που συχνά αναφέρεται ως «δηλητηριώδες χάπι», σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μια πιθανή εχθρική εξαγορά. Ο Μασκ μπορεί επίσης να εξετάζει μια πιθανή προσφορά προς τους μετόχους του Twitter για να αναλάβει τον έλεγχο της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή