Με αφορμή την ανακοίνωση απογοητευτικών οικονομικών μεγεθών α’ τριμήνου για τη μετοχή του κολοσσού παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών (NYSE:SCHW), επετεύχθη ο προϋπολογισμένος στόχος των 74 δολαρίων, που συνιστά εξάλλου και το κάτω άκρο της πλαγιοπτωτικής κίνησης.

Έτσι, η μετοχή επιβεβαιώνει την αρνητική της κατευθυντικότητα από το σήμα short που είχε πάρει στην περιοχή των 92, και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η συμπεριφορά των μετόχων της μετά την κατά 20% απομείωση της αποτίμησης στο ταμπλό σε μόλις 2 εβδομάδες.

Η ενδεχόμενη ανοδική αντίδραση από την περιοχή των 73-74 δολαρίων έχει πρώτη αντίσταση τα 79,80, ενώ ενδεχόμενη απώλεια και των 72,60 σε ημερήσιο κλείσιμο θα βάλει τη μετοχή σε μπελάδες κατά την είσοδό της σε υπερπουλημένη ζώνη.

Για το α’ τρίμηνο, η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη ανά μετοχή στα 0,77 δολάρια, 8% μειωμένα σε ετήσια βάση και 9,4% κατώτερα των αναμενομένων.

Η κύρια αιτία αυτής της εικόνας ήταν τα αυξημένα έξοδα από πηγές διάφορες των τόκων κατά 3% στα 2,83 δισεκατομμύρια δολάρια, που σε συνδυασμό με τη μείωση του κύκλου εργασιών από συναλλαγές κατά 21% συνηγορεί στην πτωτικότητα στο ταμπλό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News