Η Warner Bros. Discovery πρόκειται να τερματίσει την αυτόνομη ενημερωτική πλατφόρμα CNN+ μέχρι τις 30 Απριλίου και ενώ η λειτουργία της ξεκίνησε μόλις στις 29 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNBC, επικαλούμενο δύο ανώνυμες πηγές με γνώση του θέματος, επίσημη ανακοίνωση πρόκειται να γίνει απόψε, ενώ και ο επικεφαλής του CNN+, Άντριου Μορς, πρόκειται να αποχωρήσει από την Warner Bros. Discovery.

Το αμερικανικό δίκτυο σημειώνει ότι ο νέος επικεφαλής του CNN, Κρις Λιχτ, εξέταζε τις τελευταίες εβδομάδες, μαζί με άλλα στελέχη της Warner Bros. Discovery, την στρατηγική που θα έπρεπε να ακολουθηθεί στον τομέα streaming του ενημερωτικού τηλεοπτικού δικτύου.

Η απόφαση για οριστικό τερματισμό της πλατφόρμας CNN+ βασίζεται σε πρόταση του Λιχτ, όπως αναφέρουν οι πηγές του CNBC, και ενώ η θητεία του στην εταιρεία ξεκινά επίσημα την 1η Μαΐου.

Το CNN έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε στελέχωση και νέα προγράμματα του CNN+. Μέρος του προγράμματος θα μετακινηθεί πλέον στην πλατφόρμα HBO Max ενώ ένα μέρος θα κατευθυνθεί στο CNN.com.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή