Με φόντο τα πολύ αισιόδοξα οικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία, η μετοχή της Tesla (NASDAQ:TSLA) κατάφερε να μαζέψει στο after market τις απώλειες του 4,96% της κανονικής συνεδρίασης, καθώς η προεξόφληση των επενδυτών δεν ήταν σωστή, τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το σήμα short από τα 1.150 δολάρια και την τότε αδυναμία να σημειωθούν υψηλότερα επίπεδα είναι εν ισχύ, με τη μετοχή να έχει πιθανότητες να δει τιμές πέριξ των 800 δολαρίων. Η στήριξη των 975 δολαρίων λειτούργησε χθες (χαμηλό 975,25 δολάρια), επιβεβαιώνοντας αφενός την αξία της για μια ενδεχόμενη ανοδική αντίδραση έως τα 1.085, αφετέρου την κρισιμότητα σε κάποιο σενάριο πτωτικής διάσπασης.

Για το α’ τρίμηνο, η εταιρεία ανακοίνωσε κύκλο εργασιών στα 18,8 δισεκατομμύρια δολάρια, ανώτερο κατά 4,9% σε σχέση με τα αναμενόμενα, έτσι ώστε τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή να υπολογίζονται στα 3,22 δολάρια, επίσης ανώτερα των αναμενομένων κατά 41,8%. Εντύπωση προκάλεσαν οι ελεύθερες ταμειακές ροές που αυξήθηκαν κατά 660% σε ετήσια βάση στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια, με τις παραδόσεις οχημάτων να ξεπέρασαν τις 310 χιλιάδες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News