Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να «ενισχύσει και να αναπτύξει» το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας του σε ομιλία του με την ευκαιρία επετείου και στρατιωτικής παρέλασης στην Πιονγκγιάνγκ, μετέδωσε σήμερα Τρίτη το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA.

Οι εξαγγελίες του Βορειοκορεάτη

«Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε μέτρα για να ενισχύσουμε και να αναπτύξουμε τις πυρηνικές δυνατότητες της χώρας μας με ταχύτερο ρυθμό», είπε ο κ. Κιμ, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Στην παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου από την ίδρυση των βορειοκορεατικών ενόπλων δυνάμεων, επιδείχθηκαν ιδίως διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι (ICBMs).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας