Σε συνέχεια της προ καιρού δήλωσης ενδιαφέροντος του γνωστού επιχειρηματία και CEO της Tesla, Elon Musk, το μεγάλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, περνά και επίσημα στα χέρια του. Έτσι, σε τίμημα 54,20 δολάρια ανά μετοχή (NYSE:TWTR), το ταμπλό ήταν λογικό να τιμήσει την είδηση και να προλάβει να την “κλείσει” με κέρδη 5,66%, λίγο κάτω από το πραγματικό τίμημα λόγω του discount κινδύνου και προτού η διαπραγμάτευση ανασταλεί, όπως παραδοσιακά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Και όντας σε πλαγιοπτωτικό σχηματισμό από τις αρχές του 2021, η μετοχή είναι πιθανόν να συναντήσει την αντίσταση που τον οριοθετεί στην περιοχή των 60 δολαρίων, όπου και θα αξιολογηθεί βάσει του όγκου των εκείθεν ρευστοποιήσεων η προσδοκία των επενδυτών ότι η εν λόγω εξαγορά θα επιφέρει τα θετικά αποτελέσματα που ο Musk υπόσχεται, ή ότι η κίνηση αυτή έχει δικαιολογητική βάση τη σταδιακή αποκαθήλωση του Twitter, με σκοπό να ανοίξει ο δρόμος για τα συμφέροντα του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump. Το επίπεδο των 48,80-49,20 συνιστά και την κοντινή στήριξη, ενώ η έξοδος από το θετικό αυτό momentum φαίνεται κάτω από 43,90 σε κλείσιμο ημέρας.

Παρεμπιπτόντως, η Digital World Acquisition Company, ήτοι το SPAC του Trump, (NASDAQ:DWAC) κατέρρευσε στην είδηση με -12,90% στα 35,71 δολάρια, υπενθυμίζοντας αφενός ότι από σε λιγότερο από 2 μήνες έχει χάσει το 65% της αξίας του, αφετέρου ότι τον καιρό που ανακοινώθηκε η εμπλοκή του Trump στο SPAC, η τιμή του είχε φθάσει μέχρι και τα 175.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News