Μια από τις πλέον μερισματοφόρες επιλογές στο ταμπλό της Νέας Υόρκης (NYSE:VZ) αντιμετωπίζει τη σοβαρή περιοχή στήριξης των 49-50 δολαρίων, μετά και την εξέλιξη στο θέμα του Twitter και την -όπως όλα δείχνουν- δυναμική εμπλοκή του Elon Musk στον χώρο.

Τα τρέχοντα επίπεδα συνιστούν τόσο στήριξη στον διετή σχηματισμό της μετοχής όσο και έξοδο από αγοραστικές θέσεις μεσο-μακροπρόθεσμου χαρακτήρα, με επόμενη στάση τα 44,10 – 44,40.

Η εταιρεία συνεχίζει να έχει πολύ καλά χρηματοοικονομικά μεγέθη, καθώς στο α’ τρίμηνο του 2022 ανακοίνωσε έσοδα της τάξεως των 33,60 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σχεδόν αμετάβλητα σε ετήσια βάση, με το περιθώριο καθαρής κερδοφορίας επίσης να παραμένει στην περιοχή του 14%.

Οι χρηματοροές από λειτουργικές δραστηριότητες εντυπωσιάζουν όχι τόσο για το μέγεθός τους, στα 8,38 δισεκ. δολάρια όσο για την επί πολλά τρίμηνα σταθερότητά τους, ωστόσο αυτό που κάνει τη μετοχή αγαπητή στο κοινό είναι η ανθεκτική μερισματική απόδοση πέριξ των 5% ετησίως και καταβλητέο τριμηνιαία, καταβληθέν για τα κέρδη α’ τριμήνου στις 7 Απρ. 2022 (0,64 δολάρια) με payout ratio 49,54% και απόδοση επενδεδυμένου κεφαλαίου άνω του 7%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News